تهران نیوز

منبع خبری تهران و ایران

تهران نیوز

منبع خبری تهران و ایران

ارز ۴۲۰۰تومانی برای دارو حذف نمی‌‌شود

دوشنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۹، ۰۳:۱۷ ب.ظ

عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی برای دارو حذف نمی‌‌شود و مصوب شد که ۲.۵ میلیارد دلار ارز به دارو تخصیص یابد.

 

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم؛ علی اصغر باقرزاده در پاسخ به سؤالی درباره جزئیات تخصیص ارز برای تأمین داروها اظهار کرد: ارز 4200 تومانی برای دارو در سال آینده حذف نمی‌‌شود و طبق جلسه‌‌ای که یک ساعت پیش داشتیم مصوب شد که 2.5 میلیارد دلار ارز به دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یابد که این ارز از طریق بانک مرکزی تخصیص خواهد یافت.

 

باقرزاده ادامه داد: مابه‌‌التفاوت ارز 4200 تومانی و 17 هزار و 500 تومانی برای داروها حدود 33 هزار و 500 میلیارد تومان برآورد شده است که از طریق بانک مرکزی تخصیص خواهد یافت.

 

رییس دیوان محاسبات کشور گفت: رقم اعلامی قاچاق دقیق نیست و ما راهی جز ردیابی و شناسنامه‌دار کردن کالاها نداریم.

 

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، مهرداد بذرپاش در دیدار با رییس و معاونین ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گفت: پس از قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اتفاقات نسبتاً خوبی انجام گرفته اما هنوز مشکلات زیاد است.

 

وی با تاکید بر اجرای بند به بند قانون، افزود: با تعیین هیئت ویژه جهت رسیدگی به اجرای دقیق قانون، ترک فعل مسئولین در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز را رسیدگی می‌کنیم و در این زمینه کمک ستاد خواهیم بود.

 

رییس کل دیوان محاسبات کشور بیان کرد: یادم می‌آید وقتی این قانون در مجلس نهم تصویب شد، ۲ نفر از وزرای وقت گفتند آن را قبول نداریم و اجرا نمی‌کنیم.

 

 پربیننده ترین

چرا موبایل همپای دلار ارزان نشد؟/ زمان خرید گوشی فرارسید

سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در ارمنستان/ تاکید بر گسترش مبادلات مالی بین دو کشور

اقتصاد ایران ۱۲درصد کوچک شد/ نزول صادرات در سایه رشد نرخ ارز

ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی لغو شد؟

ارز ۴۲۰۰تومانی برای دارو حذف نمی‌‌شود

 

بذرپاش تاکید کرد: راهی جز ردیابی کالا و شناسنامه‌دار کردن کالاها نداریم و این تجربه را دنیا انجام داده و نتیجه گرفته است. نان عده‌ای در عدم شفافیت فرایند ورود و خروج کالاهاست.

 

رییس کل دیوان محاسبات کشور، یکپارچه‌سازی سامانه‌های تجارت و تولید و مصرف را راه دیگری برای مدیریت این پدیده شوم برشمرد و اظهار داشت: الان سامانه‌های جدای از هم زیاد راه‌اندازی شده ولی متاسفانه از یکپارچگی و انسجام برخوردار نیستند. مثلاً سامانه گمرک با ادارات صنعت، معدن و تجارت هماهنگ نیستند که باید این عدم یکپارچگی حل شود. در موضوع تلفن همراه، با رجیستری بخش زیادی از قاچاق از بین رفت. البته کالاهای دیگر تفاوت زیادی دارند و روش تلفن همراه را نمی‌توان برای آنها به کار برد.

 

بذرپاش با اشاره به نحوه‌ محاسبه‌ میزان قاچاق از طریق مصرف داخل منهای تولید داخل و واردات از مبانی رسمی، تاکید کرد: عدد دقیقی از میزان مصرف و تولید داخل در اختیار نیست، بنابراین رقم اعلامی قاچاق هم نمی‌تواند عدد دقیقی باشد که باید برای محاسبه دقیق آنها، با این حجم عظیم ظرفیت‌های مختلف فناوری، فکری کرد.

 

در این جلسه، علی مویدی، رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن ارائه گزارش اقدامات از سال ۹۷ تاکنون، گفت: مقام معظم رهبری تاکید داشتند که در ماجرای قاچاق، فصل‌الخطاب این ستاد باشد و موارد مختلف به مراجع رسمی معرفی شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۱/۰۶
عرفان صندپور