نابودی ۵۱میلیارد دلار برای هیچ
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، روح الله غلامی اظهار کرد: مرز مهران یکی از فعالترین مرزهای صادراتی کشور به عراق است که روزانه شاهد تردد ۲۵۰ کامیون کالای صادراتی است.
وی گفت: در سال جاری ۷۹۲ هزار تن کالا از مرز مهران به عراق صادر شده که با توجه به اینکه در نیمه اول سال به دلیل شیوع کرونا مرز تعطیل بود، آمار مطلوبی است.
مدیرکل گمرک ایلام تصریح کرد: در حال حاضر مرز مهران در طول روزهای هفتههای فعال است و در مسیر صادرات کالا تمامی پروتکلهای بهداشتی رعایت میشود.
زیر اقتصاد ارمنستان گفت: آمادگی داریم عرصه کشورمان را در اختیار تجار ایران برای ورود به کشورهای ثالث قرار دهیم.
به گزارش اقتصادآنلاین، وهان کروبیان وزیر اقتصاد ارمنستان پس از امضای تفاهمنامه با وزارت صمت ایران، فعال کردن روابط اقتصادی دو کشور را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: در زمینه تجارت متقابل و همکاریها و تولیدات مشترک برای ورود ایران به بازار کشورهای دیگر آماده همکاری هستیم.
وی با اشاره به اینکه ارمنستان بازار بزرگی در اختیار دارد، گفت: آمادگی داریم عرصه کشورمان را در اختیار تجار ایران برای ورود به کشورهای ثالث قرار دهیم.
وی همچنین بر تسهیل مراودات تجاری و رفع مشکلات تجار دو کشور تاکید کرد.
صادرات ایران به ارمنستان حدود ۳۰۰ میلیون دلار است
علیرضا رزمحسینی نیز در خصوص توسعه همکاریهای دوجانبه، تصریح کرد: صادرات ایران به ارمنستان حدود ۳۰۰ میلیون دلار است که امضای این تفاهم نامه کمک شایانی در جهت ارتقا این رقم خواهد کرد.
وی ارمنستان را جزو کشورهای اوراسیا دانست و اضافه کرد: ارزیابی مثبتی از تجارت با اوراسیا داریم و طبق تأکیدات رئیس جمهور باید مذاکرات برای پیوستن به اوراسیا به صورت دائمی انجام بشود که ارمنستان در این حوزه برای توسعه مراودات میتواند کمک شایانی کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت حوزههای معادن، مواد غذایی و لوازم خانگی را فرصتهای مناسبی برای تجار دو کشور در جهت توسعه همکاریهای متقابل اعلام کرد.
رزم حسینی تصریح کرد: دولت بخش خصوصی دو کشور را برای توسعه مراودات و تجارت در خصوص کالاهای دارای توجیه اقتصادی، حمایت خواهد کرد.
این شرکت در اطلاعیه ای آورده است: افزایش شدید مصرف گاز و برق در بخش خانگی و تجاری و محدودیت در تأمین سوخت نیروگاه ها، احتمال بروز خاموشی در برخی از مناطق به ویژه مناطق شمالی و سردسیر کشور وجود دارد، بنابراین از هموطنان درخواست شده تا با کاهش ۱۰ درصدی در مصرف گاز و برق، امکان تأمین برق مطمئن و پایدار درتمام نقاط کشور را فراهم سازند.
توانیر پیش از این در ۲۳ دی ماه گذشته در اطلاعیه ای از هموطنان درخواست کرده بود با کاهش حداقل یک تا دو درجه از دمای منازل و محل کار و مدیریت مصرف گاز و برق ، امکان استمرار تأمین انرژی را فراهم آورند.
محمد حسن متولی زاده مدیرعامل توانیر در روزهای اخیر گفته بود: این روند نقش مشترکان خانگی و تجاری را در چرخه انرژی مصرفی کشور به خوبی نشان می دهد و چنانچه هر یک از هموطنان دمای منزل و یا مرکز تجاری را یک درجه کاهش و یک لامپ اضافی نیز خاموش کنند، همه مشکل کشور در زمینه تامین سوخت گاز نیروگاه ها حل خواهد شد.